BERG Street-X Venom

Tråbil på 3 hjul for 4-12 år

Varenr:100571
Alt. varenr: 24.10.01.00
EAN: 8715839076387
BERG Street-X Venom Tråbil på 3 hjul for 4-12 år BERG Street-X Venom Tråbil på 3 hjul for 4-12 år BERG Street-X Venom Tråbil på 3 hjul for 4-12 år BERG Street-X Venom Tråbil på 3 hjul for 4-12 år BERG Street-X Venom Tråbil på 3 hjul for 4-12 år
4 769,-
-+
1 på lager

Dette racermonsteret på tre hjul gir deg det beste av begge deler og det beste av deg selv også! Ved å balansere kroppen din kan du skjære rundt de skarpeste hjørner og gjøre de kuleste manøvreringer! Kombinasjonen deg og Street-X gjør deg til en virvelvind på hjul. Den nye Street-X kommer i to design: Venom and Vibes. Uansett hvilken du velger er funksjonene de samme. Begge har BFR-systemer som gjør at du kan bremse med pedalene og øyeblikkelig rygge fra stillestående. Noe som gjør deg mer fleksibel enn noensinne!

Med Street-X kan du forskyve grensene for det som er mulig. Pneumatiske kvalitetsdekk gir ekstra grep og komfort. Justerbar seteposisjon gjør at du alltid føler deg komfortabel og trygg som en prioritet. Street-X har to solide skjermer som gir ekstra beskyttelse til hendene dine. Den grønne Street-X Venom og den blå Street-X Vibes passer til barn fra seks år; justerbar skuffesete og solid stålramme vil sikre mange års glede, helt til de er ca. tolv år. Klar for noen stunt?

  •  Justerbart sete.
  •  De luftfylte dekkene gjør BERG Street-X ekstra komfortabel i bruk.
  •  Styr ved å lene deg.
  •  Robust stålramme.
  •  Håndbeskyttere.
  •  BFR-systemet lar deg bremse med pedalene, mens du fortsatt kan rygge når du har stoppet.

Produktinformasjon

Tema Venom